Cautare rapida

Calculator credite

Valoarea creditului in euro:

(Folositi "." pentru zecimale)
Durata: ani
DAE: %
(Folositi "." pentru zecimale)
Rambursare lunara:
EUR
Suma totala platita:
EUR
Help

Licitatii si executari silite Timisoara

Atenţie, deschide într-o fereastră nouă. ImprimareEmail


licitatieAm gasit pentru dumneavoastra cateva informatii referitoare la vanzarile sau licitatiile cu executare silita in zona de vest a Romaniei. Acestea sunt grupate pe trei categorii:

1. Lista cu executorii judecatoresti in functie in zona de vest a tarii (Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis);
2. Unele sfaturi privind participarea la licitatie sau achizitia prin vanzare directa;
3. Anunturi de licitatii in zona de vest organizate de banci, de societati ale statului sau de firme si asociatii private.


1. LISTA CU EXECUTORII JUDECATORESTI IN FUNCTIE IN ZONA DE VEST

- Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis -

 Pentru a vizualiza aceasta lista apasati aici.

2. SFATURI PENTRU PARTICIPAREA LA LICITATII

  1. Informati-va despre licitatie si obiectul acesteia: data, ora, locul, termenul de depunere a cautiunii, contul de depunere a cautiunii, cate licitatii au mai avut loc, care este pretul la care s-a efectuat evaluarea imobilului, daca este liber, daca se plateste TVA.
  2. Pregatiti 10% din valoarea evaluata a imobilului pentru plata cautiunii. De regula, acesti bani se recupereaza daca nu cistigati licitatia.
  3. casa la licitatieDe cele mai multe ori, imobilele scoase la licitatie sunt ocupate, deci nu pot fi vizitate fara acordul locatarilor. In cazul in care vanzarea este "pe nevazute" cereti imagini de la executor despre cum arata pe interior. Mai mult, eliberarea lor implica costuri suplimentare dupa cistigarea licitatiei.
  4. In general, exista un pret sub care, chiar daca castigati licitatia, nu se poate vinde imobilul. Asigurati-va ca stiti acest pret si ca aveti banii pentru achizitie.
  5. Daca imobilul nu se vinde la prima licitatie, a doua oara pretul poate fi mai mic cu 75% fata de pretul de evaluare si cu 50% la a treia licitatie.
  6. Deasemenea, daca nu exista un al doilea participant la licitatie, si daca nu s-au facut minim trei strigari (oferte de pret) nu se poate adjudeca imobilul sub valoarea de evaluare.
  7. Cel mai bine este sa va asigurati de serviciile unui avocat si, in cazul achizitiei pentru revanzare, de serviciile unui agent imobiliar care sa cunoasca piata din zona in care se afla imobilul pentru care participati la licitatie.
  8. La pretul de achizitie se mai poate adauga TVA, serviciile executorului judecatoresc pentru punerea in posesie si pretul de la OCPI pentru inscrierea adjudecarii in cartea funciara a imobilului. Plus serviciile avocatului si/sau consultantului imobiliar.
Atentie: aceste sfaturi sunt doar orientative.3. LICITATII ORGANIZATE IN ZONA DE VEST


Licitatii organizate in zona de vest, grupate astfel:

Licitatii organizate de banci Licitatii ale statului Licitatii organizate de societati comerciale si asociatii private de insolventa

- Alpha Bank

- Banca Romaneasca

- Banca CR Firenze

- BCR

- CEC Bank

- Credit Europe Bank

- ING Bank

- Leumi Bank

- Marfin Bank

- OTP Bank

- Procredit Bank

- Raiffeisen Bank

- Romanian International Bank

- Volksbank
- Anunturi ANAF

- Licitatii afisate de Uniunea practicienilor in insolventa

- Reconversie si Valorificare Active SA

- Rovigo Timis 

- Expert InsolventA SPRL

- Info Dip Insolvency SPRL

- Casa de Insolventa Transilvania SPRL

- RTZ & Partners – Business Recovery & Bankruptcy IPURL

- Euroconsulting

- AMT Servicii Insolventa SPRL

- Stef Jus SRL

- IT Management

- EOS KSI Romania S.R.L

- Licitatii AVAS in curs de desfasurare
- Licitatii afisate de CEJ Timis
- Pagina DGFP Timis

Linkurile sunt functionale la data introducerii lor pe site. Va rugam ca, in cazul in care linkurile introduse nu sunt functionale sau doriti introducerea unor institutii financiare sau firme de insolventa noi, sa ne contactati.
Copyright © 2015 iMONDO imobiliare Timisoara. Toate drepturile rezervate. - Continutul acestui site nu poate fi copiat fara acordul scris al autorului.
Continutul prezentat pe acest site are doar caracter informativ. Joomla! si MisterEstate sunt softuri libere, distribuite sub GNU/GPL License.
Telefon: 0722.328.646
E-mail: office@imondo.ro
Web: www.imondo.ro
anunturi si baze de date InternationalRealEstateDirectory
sitetalk Facebook LinkedIn Twitter